Стан

90 m²

3-собен


Ев. број: 39782
Огласот е прегледан 94 пати

Комплетно реновиран стан , во близина на ТЦ Зебра.

ПРЕГЛЕД
Цена
700 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
90 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 700


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS