Стан

33 m²

Гарсоњера


Ев. број: 39779
Огласот е прегледан 222 пати

Се продава стан во Мичурин, гарсоњера од 33м2, на 2ри кат, со балкон, греење на градско парно а воедно има и инвертер клима. Зградата поседува лифт, како и паркинг простори обезбедени пред самата зграда.

ПРЕГЛЕД
Цена
54000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Гарсоњера
Опременост
Празен
Површина
33 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 54 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS