Стан

74 m²

3-собен


Ев. број: 39776
Огласот е прегледан 98 пати

Се продава стан 74 м2 со чист имотен лист без хипотеки. Станот се наоѓа во Ново Лисиче , позади Тинекс Лиса, реонски на многу убава и мирна локација, на четврти спрат од вкупно седум. Станот е приклучен на градско парно. Во зградата има лифт и бесплатен паркинг, а пред зградата има голем парк и фудбалски стадион. Во непосредна близина има основно училиште и градинка Со станот следува гратис подрум 5 м2.

ПРЕГЛЕД
Цена
93000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
74 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
7
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 93 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS