Деловен простор

95 m²

Нема податок


Ев. број: 39747
Огласот е прегледан 44 пати

Се издава Деловен простор опремен воТЦ ПЛАЗА - Капитол мол за канцеларии,може и празен

ПРЕГЛЕД
Цена
600 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
95 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 600


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS