Стан

61 m²

3-собен


Ев. број: 39703
Огласот е прегледан 178 пати

Се продава стан во Автокоманда од 53 м2 + 8 м2 тераси + 9 м2 подрумски простории. Зградата има лифт и отворено паркинг место . Прв кат на објектот. Мирна и тивка локација со сите потреби за модерно живеење.

ПРЕГЛЕД
Цена
62500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
/
Собност/опис
3-собен
Опременост
/
Површина
61 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 62 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS