Деловен простор

60 m²

Канцеларии


Ев. број: 39684
Огласот е прегледан 200 пати

Се издава опремен канцелариски простор во населба Аеродром спроти Макпетрол Бензиската во зграда со лифт на 3 спрат.Станот има една голема канцеларија со 3 бироа и една маса за гости.Втора канцеларија со 1 биро,Кујна ,купатило и две тераси.

ПРЕГЛЕД
Цена
250 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Канцеларии
Опременост
Наместен
Површина
60 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS