Куќа

312 m²

Повеќесобен


Ев. број: 39662
Огласот е прегледан 238 пати

се продава комплет наместене куќа во Кисела Вода во близина на Шампионче. Куќата во сутеренот има 40 м2 дневена просторија, 40 м2 гаража и котлара. На високот приземје има гостински тоалет, кујна , терпезариски дел и голем дневен салон од кој се излегува кон дворот кој е хортикултурно среден , има базен и веранда. На 1 кат има 4 соби од кој две се големи а 2 помали и големо купатило , 3 тераси. Со можност за договор околу цената.

ПРЕГЛЕД
Цена
690000 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
Наместена
Површина
312 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
1
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 690 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS