Стан

37 m²

2-собен


Ев. број: 39600
Огласот е прегледан 96 пати

стан со 1 спална на 4 кат со лифт .

ПРЕГЛЕД
Цена
59000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
37 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
5
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 59 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS