Викендица

80 m²

3-собна


Ев. број: 39584
Огласот е прегледан 59 пати

се продава викенд куќа со голем двор во Кучково. Приземјето е 50 м2 , горниот кат 30 м2 , има и летна кујна од 25 м2 , плац од 1063 м2 . Има струја , канализација и сопствена питка вода.

ПРЕГЛЕД
Цена
165000 €
Тип на недвижност
Викендица
Тип на објект
/
Собност/опис
3-собна
Опременост
/
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
1
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 165 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS