Викендица

349 m²

Повеќесобен


Ев. број: 39378
Огласот е прегледан 529 пати

викенд куќа во долна Матка со две посебно издвоени единици секоја има по 150 м2 . Дворот е каскадно поставен со непречен поглед кон река Треска . Има базен ,летна кујна и подрум . До плацот се пристапува преку асфалтиран пат со простор за паркирање на 5 возила. Има и пешачка патека од гораната улица.

ПРЕГЛЕД
Цена
133000 €
Тип на недвижност
Викендица
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
/
Површина
349 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
1
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 133 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS