Стан

65 m²

3-собен


Ев. број: 38991
Огласот е прегледан 52 пати

Издаваме луксузно наместен стан со поглед према Водно, наместен со комплетен нов намештај (90% е нов) и целосна покуќнина. Цената е нето со сите трошоци, струја, вода, парно, интернет, телевизија, лифт и чистење на целиот стан 2 пати месечно, само за договор од најмалку 1г. Слободен од 01.12.2023 год.

ПРЕГЛЕД
Цена
650 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
65 m²

Карактеристики
Кат
8
Број катови
/
Градба
1976 год.
Реновиран
2023 год.
Ориентација
Југ
Паркинг
Нема податок

€ 650


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS