Стан

43 m²

2-собен


Ев. број: 38634
Огласот е прегледан 483 пати

Се продава стан во Капиштец со двор

ПРЕГЛЕД
Цена
82000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
43 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
5
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 82 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS