Земјиште

372 m²

Станбено-деловен плац


Ев. број: 37264
Огласот е прегледан 447 пати

Се продава плац веднаш над жданец 372м2 со постоечка куќа од 20м2 . До плацот има асфалтиран пат и истиот е приклучен на водовод и ЕВН. Маркица за градба А1( приземје + 1кат + поткровје) со супер поглед кон Скопје. Има дополнително уште еден плац од 228 м2 со маркица за градба за кој е почната постапка за трансформација и запишување на право на сопственост.

ПРЕГЛЕД
Цена
59000 €
Тип на недвижност
Земјиште
Тип на објект
/
Собност/опис
Станбено-деловен плац
Опременост
/
Површина
372 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 59 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS