Стан

29 m²

Гарсоњера


Ев. број: 36162
Огласот е прегледан 427 пати

Се продава реновирана гарсоњера во Скопје Север. Греењето во станот е регулирано со струја, со можност за прилкучок на градско парно.

ПРЕГЛЕД
Цена
32000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Гарсоњера
Опременост
Празен
Површина
29 m²

Карактеристики
Кат
11
Број катови
12
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Јавен паркинг

€ 32 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS