Стан

42 m²

2-собен


Ев. број: 29834
Огласот е прегледан 1530 пати

Нов стан некористен досега, комплет уреден со тераса.Вселив за 30 дена.

ПРЕГЛЕД
Цена
250 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
/
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
42 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 250


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS