Стан

57 m²

1-собен


Ев. број: 26895
Огласот е прегледан 901 пати

Стан со посебен влез и заеднички двор, високото приземје има 32 м2 каде има дневна со кујна и има една издвоена соба, во сутеренскиот дел кој е 28 м2 има купатило и голема просторија. Има тераса од 25 м2.

ПРЕГЛЕД
Цена
40000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
1-собен
Опременост
/
Површина
57 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
2
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Север
Паркинг
Нема податок

€ 40 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS