Стан

80 m²

3-собен


Ев. број: 26175
Огласот е прегледан 896 пати

Станот има приватно подно греење , по еден стан е на спрат, има лифт, има едно паркинг место, може и наместен

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
5
Градба
2014 год.
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS