Деловен простор

170 m²

Канцеларии


Ев. број: 24655
Огласот е прегледан 503 пати

океан простор,обезбеден паркинг за неколку возила,репрезентативен деловен простор.Месечна закупнина +персонален данок.На Рузвелтова улица се наоѓа.

ПРЕГЛЕД
Цена
1700 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Деловна зграда
Собност/опис
Канцеларии
Опременост
Празен
Површина
170 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
3
Градба
2014 год.
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 700


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS