Стан

90 m²

3-собен


Ев. број: 18946
Огласот е прегледан 581 пати

Комплетно наместен

ПРЕГЛЕД
Цена
420 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
90 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
5
Градба
2006 год.
Реновиран
2006 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 420


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS