Стан

80 m²

3-собен


Ев. број: 13757
Огласот е прегледан 1170 пати

кај Универзална сала, 60м2 плус галерија 18м2(80м2 на имотен лист), со лифт, се е релативно реновирано освен паркетот да се прелакира

ПРЕГЛЕД
Цена
110000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
2002 год.
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 110 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS