Стан

80 m²

3-собен


Ев. број: 13197
Огласот е прегледан 2254 пати

3-собен стан во Центар до зградата на европска унија

ПРЕГЛЕД
Цена
500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
80 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS