Куќа

220 m²

Повеќесобен


Ев. број: 11963
Огласот е прегледан 1081 пати

На две нивоа,4спални,камин,џакузи,2 тераса,гараза

ПРЕГЛЕД
Цена
1450 €
Тип на недвижност
Куќа
Тип на објект
Куќа
Собност/опис
Повеќесобен
Опременост
Наместена
Површина
220 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 1 450


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS