Стан

50 m²

Нема податок


Ев. број: 39771
Огласот е прегледан 160 пати

42м2 станбена површина + 5м2 тераса во Аеродром кај паркот на светлината. Петти кат, има лифт, има подрум, има и паркинг зонски од општината. Станот гледа на две страни, спалната е насочена према северозапад, а дневната југоисточно. Сменети подови, пвц прозори, има клима, нема парно, опремен по мерка за да се искористи секој квадрат. Слободен од 04.07.2024

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
50 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS