Стан

53 m²

2-собен


Ев. број: 39762
Огласот е прегледан 162 пати

Се продава стан во Автокоманда со посебна спална соба.Се продава празен.На 3 кат во зграда без лифт.На мирна локација.Комплетно реновиран.

ПРЕГЛЕД
Цена
56000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
53 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 56 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS