Стан

51 m²

2-собен


Ев. број: 39748
Огласот е прегледан 76 пати

Се продава двособен стан со подрум плус има тресална одма до станот.На спрат се 4 стана и две тресални од кој едната е за двата стана другата за другите два стана,делумно 70 посто е реновиран само бањата е за реновирање ,иначе сменета цела табла на струја со автоматски осигурачи ,прозори сменети,клима има греење две панелки остануваат.Со сопствено греење не е на градско.

ПРЕГЛЕД
Цена
53000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
51 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
4
Градба
1977 год.
Реновиран
2023 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 53 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS