Стан

58 m²

2-собен


Ев. број: 39734
Огласот е прегледан 99 пати

Изнајмуваме стан во Црниче.Слободен од 1 Јуни.Во цената е вклучен и интернет.Паркинг слободен пред зграда.

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
58 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS