Стан

24 m²

Гарсоњера


Ев. број: 39690
Огласот е прегледан 164 пати

Се продава гарсоњера (локал) од 24 метри квадратни со високи плафони од 3,50 метри со можност за мала галерија во нас. Железара кај паркот Гази Баба. Станот е користен како уметничко ателје, а може да се корист како стамбен или деловен простор. Позициониран е на прв спрат, северна страна. Станот има големи стакла, бродски под со изолација тервол и ѕидови од цигла. Во внатрешноста има една соба и купатило, а пристапот е со приватни скалила кои може дополнително да се оградат. Греењето е на струја. Има слободен паркинг во непосредна близина.

ПРЕГЛЕД
Цена
27000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Гарсоњера
Опременост
Празен
Површина
24 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 27 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS