Стан

31 m²

Гарсоњера


Ев. број: 38729
Огласот е прегледан 354 пати

Се продава гарсоњера во Центар со површина од 31м2, на 4-ти кат без лифт во постара зграда. Во станот реновирано е купатилото, кујната има нови плочки, и променет прозор. Останатите прозори во станот, подот, треба да се реновираат.

ПРЕГЛЕД
Цена
43500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Гарсоњера
Опременост
Празен
Површина
31 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 43 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS