Стан

60 m²

3-собен


Ев. број: 37485
Огласот е прегледан 294 пати

Издаваме нов трособен стан во Центар , со комплетно наместена кујна со сите апарати, инвертор клима, централно парно греење,на 6ти спрат со два лифта, нова зграда, невселуван до сега.Слободен од 10 Декември

ПРЕГЛЕД
Цена
350 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Полу-наместен
Површина
60 m²

Карактеристики
Кат
6
Број катови
/
Градба
2022 год.
Реновиран
2022 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 350


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS