Деловен простор

350 m²

Канцеларии


Ев. број: 3361
Огласот е прегледан 890 пати

во нова деловна зграда блиску до домот за средношколци. Со паркинг, обезбедување...Цена + персонален

ПРЕГЛЕД
Цена
2800 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
Деловна зграда
Собност/опис
Канцеларии
Опременост
Празен
Површина
350 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 2 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS