Стан

50 m²

3-собен


Ев. број: 31927
Огласот е прегледан 814 пати

Се издава нов трособен стан кај Симпо. Комплетно наместен со две спални соби.

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
50 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Откриено паркинг место

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS