Стан

78 m²

3-собен


Ев. број: 17057
Огласот е прегледан 354 пати

Луксузен, комплетно наместен, се плаќа парно за 6 месеци по 3000 ден, паркинг пред зграда

ПРЕГЛЕД
Цена
450 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
78 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
3
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 450


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS