Стан

45 m²

2-собен


Ев. број: 13212
Огласот е прегледан 419 пати

Се издава комплетно реновиран , наместен стан во Кисела Вода. Станот се наоѓа во Сутерен на зграда.Многу економични режиски трошоци, заради добра изолација на просторот.

ПРЕГЛЕД
Цена
220 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
45 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 220


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2024     Web Design by BNS