Стан

70 m²

3-собен


Ев. број: 12864
Огласот е прегледан 1933 пати

Убаво наместен стан под Државна болница, во близина на Факултетот за физичко образование

ПРЕГЛЕД
Цена
400 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
70 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Југ
Паркинг
Нема податок

€ 400


Контактирајте нè за повеќе информации:Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2023     Web Design by BNS