Стан

88 m²

3-собен


Ев. број: 4527
Огласот е прегледан 762 пати

Аеродром, Скопје
има лифт, кај Мекдоналдс, нов мебел,

ПРЕГЛЕД
Цена
500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
88 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
5
Градба
2003 год.
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2017     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting