Стан

60 m²

2-собен


Ев. број: 32913
Огласот е прегледан 111 пати

Аеродром, Скопје
Двособен стан , нов невселуван со посебна спална и тераса

ПРЕГЛЕД
Цена
59700 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
60 m²

Карактеристики
Кат
8
Број катови
10
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 59 700


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting