Стан

60 m²

3-собен


Ев. број: 32911
Огласот е прегледан 62 пати

Центар, Скопје
Се издава трособен наместен стан со сите потребни апарати за домаќинство со две спални .Има и едно паркинг место.

ПРЕГЛЕД
Цена
300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Наместен
Површина
60 m²

Карактеристики
Кат
6
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
2014 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting