Стан

87 m²

3-собен


Ев. број: 32910
Огласот е прегледан 108 пати

Тафталиџе 1, Скопје
Се продава нов трособен стан во тафталиџе на втор кат .Станот располага со дневна,кујна,две спални,две купатила,две тераси,и остава. Едно паркинг место

ПРЕГЛЕД
Цена
88740 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Полу-наместен
Површина
87 m²

Карактеристики
Кат
2
Број катови
/
Градба
2011 год.
Реновиран
/
Ориентација
Југ
Паркинг
Нема податок

€ 88 740


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting