Стан

62 m²

3-собен


Ев. број: 32907
Огласот е прегледан 117 пати

Т.Поле, Скопје
Се продава трособен стан , реновиран, без лифт ,со чист имотен лист

ПРЕГЛЕД
Цена
37900 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
/
Површина
62 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
/
Градба
1980 год.
Реновиран
2015 год.
Ориентација
Север
Паркинг
Нема податок

€ 37 900


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting