Стан

60 m²

3-собен


Ев. број: 32903
Огласот е прегледан 67 пати

К.Вода, Скопје
Се продава полунаместен трособен стан во близина на Гет Кафе во Кисела вода на високо приземје. Станот се продава со наместена кујна и сопствено парно на струја.

ПРЕГЛЕД
Цена
53000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Полу-наместен
Површина
60 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
4
Градба
/
Реновиран
2014 год.
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 53 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting