Стан

78 m²

3-собен


Ев. број: 32898
Огласот е прегледан 98 пати

Автокоманда, Скопје
новоградба на трособни станови во Авткоманда, во близина на Меркур. Одличен распоред со две спални соби, пространа дневна со трепезарија и кујна, една бања и едно вц, тераса.

ПРЕГЛЕД
Цена
82600 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
78 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
8
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 82 600


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting