Стан

56 m²

Нема податок


Ев. број: 32896
Огласот е прегледан 149 пати

Автокоманда, Скопје
новоградба на двособни станови во Авткоманда, во близина на Меркур. Една спална соба, дневна со трепезарија и кујна, бања и тераса.

ПРЕГЛЕД
Цена
59300 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Празен
Површина
56 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 59 300


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting