Стан

52 m²

2-собен


Ев. број: 32894
Огласот е прегледан 121 пати

Автокоманда, Скопје
новоградба на двособни станови во Авткоманда, во близина на Меркур. Една спална соба, претсобје, дневна со трепезарија и кујна

ПРЕГЛЕД
Цена
55200 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Празен
Површина
52 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
8
Градба
2018 год.
Реновиран
2018 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 55 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting