Стан

34 m²

Нема податок


Ев. број: 32893
Огласот е прегледан 102 пати

Автокоманда, Скопје
новоградба на станови во Авткоманда, во близина на Меркур.

ПРЕГЛЕД
Цена
36000 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Празен
Површина
34 m²

Карактеристики
Кат
1
Број катови
8
Градба
2018 год.
Реновиран
2018 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 36 000


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting