Стан

38 m²

2-собен


Ев. број: 32892
Огласот е прегледан 113 пати

К.Вода, Скопје
Двособен стан на 3ти спрат, зградата има лифт. Истиот располага со дневна соба, купатило, посебна кујна и тераса. Приклучен е на градско парно, опремен е со сите потребни електрични апарати, намештај и е веднаш вселив. Локацијата е мирна, во близина на економското школо Борис Кидриќ. а во близина има повеќе маркети и зградата има сопствен паркинг. Чист имотен лист.

ПРЕГЛЕД
Цена
34700 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
/
Површина
38 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
/
Градба
1970 год.
Реновиран
2012 год.
Ориентација
Исток
Паркинг
Нема податок

€ 34 700


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting