Стан

78 m²

Нема податок


Ев. број: 32890
Огласот е прегледан 105 пати

Карпош 4, Скопје
Се продава стан 70 м2 станбен простор, 8 м2 две тераси и 3 м2 подрум во населба Карпош 4, на 3 спрат, со чист имотен лист и веднаш вселив. Има клима уред, приклучок за парно, реновирана е кујната, тоалетот, нова сигурносна влезна врата и нови ПВЦ прозори во спалната и сушарата... Во зградата функционираат 2 лифта, домофон и видео надзор.

ПРЕГЛЕД
Цена
65500 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Кула
Собност/опис
Нема податок
Опременост
/
Површина
78 m²

Карактеристики
Кат
3
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 65 500


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting