Стан

62 m²

2-собен


Ев. број: 32888
Огласот е прегледан 102 пати

Карпош 1, Скопје
Во нова зграда кај Симпо, опремен со нов мебел

ПРЕГЛЕД
Цена
350 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
2-собен
Опременост
Наместен
Површина
62 m²

Карактеристики
Кат
5
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
Запад
Паркинг
Нема податок

€ 350


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting