Деловен простор

100 m²

Нема податок


Ев. број: 32887
Огласот е прегледан 79 пати

Центар, Скопје
Се издава деловен простор од 100 м2 на приземје нова градба.Во склоп на просторот има тоалет и чајна кујна.Има сопствено парно греење на палети,и мало дворче.Располага со две паркинг места.

ПРЕГЛЕД
Цена
800 €
Тип на недвижност
Деловен простор
Тип на објект
/
Собност/опис
Нема податок
Опременост
/
Површина
100 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
/
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 800


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting