Стан

56 m²

3-собен


Ев. број: 32883
Огласот е прегледан 113 пати

К.Вода, Скопје
Двособен стан новоградба, во близина на Економско во завршна фаза, греење фенкојлери

ПРЕГЛЕД
Цена
62850 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
3-собен
Опременост
Празен
Површина
56 m²

Карактеристики
Кат
4
Број катови
4
Градба
2018 год.
Реновиран
2018 год.
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 62 850


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting