Стан

43 m²

Нема податок


Ев. број: 32882
Огласот е прегледан 102 пати

Центар, Скопје
Се издава стан од 43 м2,Греење на панели и клима.

ПРЕГЛЕД
Цена
200 €
Тип на недвижност
Стан
Тип на објект
Зграда
Собност/опис
Нема податок
Опременост
Наместен
Површина
43 m²

Карактеристики
Кат
/
Број катови
6
Градба
/
Реновиран
/
Ориентација
/
Паркинг
Нема податок

€ 200


Контактирајте нè за повеќе информации:Facebook

ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ДЕВИЗИ, А СЕ ПЛАЌААТ ВО ДЕНАРСКА ПРОТИВВРЕДНОСТ ПО КУРС НА НБРМ

Дом Дизајн.© Сите права задржани. 2019     Адреса: Митрополит Теодосиј Гологанов 32, 1000 Скопје, Р.Македонија тел:02 3111 544    Web Design by BNS     Web Strana Hosting